Companie

BAR EXPERT doreste sa fie o companie capabila sa raspunda nevoilor in continua schimbare a pietei, si care sa contribuie nu doar la dezvoltarea si evolutia clientilor, ci si a societatii in care traim. Pentru a ne atinge acest scop, incercam sa fim la curent si sa aducem pe piata din Romania tehnologii de ultima generatie, care sa raspunda nevoilor clientilor, dar care sa se conformeze si cu standardele de mediu si calitate.

Valori | Misiune | Viziune

Performanta

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa si de incredere pentru societate si angajatii nostri.

Satifactia clientului

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora.

Transparenta

Urmarea practicilor de afaceri care sa permita dezbateri si discutii.

Implicarea in comunitate

Dorim sa pastram standarde etice si sociale inalte in relatia noastra cu comunitatea de afaceri, societatea civila si autoritatile.

Calitatea

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor.

Obiective strategice In vederea realizarii misiunii si viziunii , BAR EXPERT urmareste:
deco-bifa   dezvoltarea profesionala continua a specialistilor sai
deco-bifa   gasirea solutiei optime si personalizate pentru fiecare client BAR EXPERT
deco-bifa   promovarea tehnologiei de ultima ora
deco-bifa   asigurarea disponibilitatii produselor si serviciilor BAR EXPERT In pas cu exigentele dinamice ale clientilor.

TOOLS. EXPERIENCE. ENTHUSIASM

Satifactia clientului Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora.

Implicarea in comunitate Dorim sa pastram standarde etice si sociale inalte in relatia noastra cu comunitatea de afaceri, societatea civila si autoritatile.

Calitatea Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor.