Evenimente

Evenimente » BAR EXPERT ofera solutii de catering de bar pentru orice tip de eveniment. Asiguram pachete care sa se potriveasca perfect cerintelor clientilor, scutindu-i pe acestia de stresul planificarii meniului si achizitionarea ingredientelor (bauturi si fructe).

Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar
Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

Pentru evenimente corporate, prezentari, receptii si petreceri private BAR EXPERT ofera servicii complete de bar, incepand de la realizarea necesarului de bauturi, intocmirea meniurilor si prepararea bauturilor, pana la show-uri de bar.

In functie de eveniment si locatie BAR EXPERT poate pune la dispozitie baruri mobile complet echipate, pahare, servetele, paie si instrumente de lucru, barmani profesionisti pentru servire si show. Barurile sunt portabile si flexibile si se pot modifica ca marime pentru a se potrivi pentru o nunta, o zi de nastere, o petrecere de Craciun, o petrecere de Revelion sau pentru un eveniment corporativ, de fapt BAR EXPERT poate satisface toate evenimentele care necesita un serviciu de bar.

Tratam diferit fiecare eveniment si lucram impreuna cu clientii nostri pentru a crea idei noi si interesante, care sa sa potriveasca atat cu bugetul cat si cu tema evenimentului.