Gheata

Gheata • Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

BAR EXPERT furnizeaza gheata cuburi, pisata si carbonica pentru toate industriile, oferind servicii exceptionale pentru clientii din baruri, restaurante, hoteluri, distribuitorilor en-detail si organizatorilor de evenimente.

INFORMATII UTILE DESPRE GHEATA

Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Livrare gratuita in Bucuresti
Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Oferim in custodie lazi frigorifice clientilor care nu au spatiu de depozitare
Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Cuburile sunt ambalate in pungi de 5 kg
Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Este transportata cu ajutorul autovehiculelor frigorifice
Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Timpul de livrare este de la 1 ora pana la 2 ore (cu exceptia ghetii carbonice)
Bar Expert - Gheata, Echipamente Bar, Ustensile Bar, Evenimente   Programul de livrare este de Luni-Duminica in intervalul 09.00-24.00

CUBURI DE GHEATA

Cuburi Gheata - Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

Obtinute din apa purificata si filtrata si depozitate in conditii clinice, cuburile noastre respecta cu strictete standardele de igiena si siguranta alimentara.

Tipul cuburilor produse de noi este gourmet mediu cu o rezistenta de 45 minute la o temperatura de +35 grade Celsius si o transparenta perfecta.

Greutatea cubului este de 20 grame, ceea ce le confera o decongelare mult mai lenta. Se pot pastra timp de 12 luni la temperaturi de -10 grade Celsius.

GHEATA PISATA

Gheata Pisata - Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

Gheata noastra pisata este perfecta pentru cocktailuri, smoothies, frappe-uri, display-uri de peste si fructe de mare.

GHEATA CARBONICA

Gheata Carbonica - Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

Gheata carbonica alimentara pentru baruri, cluburi, nunti, petreceri si evenimente speciale.

Gheata carbonica poate fi utilizata in bauturi precum sampanie, bauturi tari, cocktail-uri, pentru a crea efecte speciale in paharele invitatilor.

Nu lasa urme in pahar, nu se topeste, ci se evapora, este obtinuta din dioxid de carbon specific industriei alimentare si are o temperatura de aproximativ -78,5 grade Celsius.

Cantitatea estimata de gheata pentru racire si servire:

Crt. Numar invitati Kg cuburi de gheata
1 40 – 80 50
2 80 – 150 50 – 80
3 150 – 250 80 – 130
4 250 – 400 130 – 250
5 400 – 700 250 – 400
Gheata - Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar