Statii de lucru

Statii de lucru » BAR EXPERT produce statii de bar din inox alimentar care vor fi adaptate in functie de spatiul si necesitatea clientului. Comercializam si statii de bar realizate din policarbonat disponibile in doua culori, gri si negru, dotate cu doua scurgeri, cuva gheata, compartimente pentru fructe si spatiu pentru sticle. Statiile de bar din policarbonat pot fi montate usor, acestea fiind incastrate in blatul de bar.

Pentru detalii sau o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau adresa de email afisate in pagina de contact.

Se afișează toate cele 3 de rezultate

Bar-Expert - Echipamente, ustensile si accesorii pentru Bar

Pentru a eficientiza spatiul de lucru al unui barman puteti opta pentru statii de lucru fabricate din inox alimentar. In functie de necesitati si spatiu puteti pleca de la statia de lucru de baza de 120 cm: cuva inox pentru gheata cu scurgere si separator pentru gheata pisata rastel inox pentru sticle ,cuva pentru sticle suc. La statia de baza puteti adauga chiuveta inox cu scurgere si robinet pentru clatirea rapida a instrumentelor de bar si aplicat pe acesta un raft inox pentru blenderul de bar cu perforatie pentru cablu. Pentru o viteza mai mare in servirea bauturilor puteti adauga rastel inox pentru pahare si rastel supraetajat pentru sticle lichioruri. Dimensiunile vor fi adaptate in functie de spatiul de lucru al fiecarei locatii . Statii de lucru disponibile la comanda .